Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Bonvenon!

Olet saapunut Yhdysvaltoihin, Floridassa sijaitsevan Sebringin paikkakunnan rajamaille. Paikka on tunnettu aurinkorannoistaan, mutta meillä on ilo ilmoittaa olevamme tunnettuja jostain aivan muusta; hevostilastamme. Esperanto on hevoskilpailuihin toimintansa painottava ratsutila, jonka hevoskunta koostuu tarkkaan valituista kilpahevosista. Ympäristöltään viihtyisämpää paikkaa tarkoitukseemme ei varmasti löydy montaa, ja olemmekin erityisen ylpeitä tilastamme.

Vaikka kilpailuissa monipuolisimmin menestyvät puoliverihevoset ovatkin edelleen enemmistö tallimme hevosista, löytyy joukosta erikoisempiakin yksilöitä. Ihastukseni erikoisempia hevosrotuja kohtaan on suuri, joten pienimuotoinen mutta sitäkin laadukkaampi kasvatustoimintamme saa eloa kalliovuorten hevosista sekä espanjalaisesta tunnetusta barokkirodusta, andalusianhevosesta. 

      

Tallin ympäristö on aina siisti. Suuri kahteen osaan jaettu tallirakennus viidellekymmenelle hevoselle takaa laatuolot jokaiselle asukkaalleen ja vierailijalleen. Tallin varustukseen sisältyy kaksi valaistua kenttää: isompi ja pienempi, tilava maneesi jonne on kulku myös sisäkautta tallin puolelta käsin, paljon laidunmaita sekä hulppeat maastot jotka ovat ihanteelliset ratsastamiseen. Maastoista käsin pääsee myös kokeilemaan vastavalmistunutta kenttärataa, eikä hevosten omistajia tai henkilökuntaa olla unohdettu - ihmisille on oma pienehkö mutta sitäkin viihtyisämpi taukotila jonne voi rauhoittua rupattelemaan ja hörppimään kupin kuumaa minkä kiireiltään ehättää. Tallirakennus on jo päiviä nähnyt, mutta kuitenkin hyvässä kunnossa ja vasta remontoitu. Nurmipäällysteinen tallipiha lehtipuineen on kuin keidas, ja oivallinen paikka levähtää tai tuulettaa ajatuksia omien töiden lomassa. Sijainniltaan paikka on mitä mainioin ratsastuskeskukselle - vain lyhyen matkan päässä keskustassa mutta kuitenkin liikenteen melun ulottumattomissa.

Tallin toiminnasta huolehtii asiansa osaava henkilökunta, mutta kaiken yläpuolella häärään minä, tallinomistajaksi nuorehko 26-vuotias brittiläinen hevosmies Ray. Otan vastuun kaikesta tallillamme tapahtuvasta poikkeuksetta.

|| Foorumi ||

 

Hyödyllisiä linkkejä:

► Esperanton säätiedot

Rehukauppa Cavalier

Varusteliike Equestrian PRO

 

 

Päivitykset

14. heinäkuuta 2014 klo 14.00

virtuaalitalli | a SIM-game stable

©2019 Esperanto - suntuubi.com